Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ödmjukhet , men hur ödmjuk ska man behöva bli ........


ur smärta föds

hade kravlat mej upp med nästippen precis ovanför ytan
hade börjat skönja hopp om en dag och en djupare acceptans för mej och vem jag är började gro

hur var det nu de sa?
tro inte du är nåt
du ska hållas på mattan och tillbaka ner igen
vi sätter pressen på dej för här kommer ingen undan

du ska för fan vara produktiv om det så är det sista du gör
dra ditt strå till stracken maska får du göra i graven sas det
alllt medans jag tuggade fingrarna blodiga och kände demonerna komma tillbaks för att bygga bo

i huvudet fanns det en sång: Sverige du moderland du sköna.....
tårarna smakade unket stressad och förvirrad försökte jag åter springa ifrån mej själv
hade tur ,såg inte bilen som kördes av en handläggare på försäkringskassan
döden var omedelbar och sverige ett par spänn rikare.......





Fri vers (Fri form) av Lotti
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-04 20:28



Bookmark and Share


    Jane S VIP
haha den där var roligt burlesk sade Reinfeldt och kände klirret i kassan;)
2010-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Lotti
Lotti

Mina favoriter
Hon känner, men jag ser!