Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt från en sån där dag. Vem vill läsa detta-tankar och yada, yada. Men så tänker jag: Det här är vad jag skriver just nu. Dömer jag ut det kommer hur som helst inget som är annorlunda. Så släpp ut trollen i solen så de spricker. Det här mitt troll.


Kroppsspråk

Kärnkraftverket i bröstet går för full maskin
1000 kg energi rakt ut i blodomloppet
Hettan bränner
fräser steker förkolnar
allt innanför huden
Pennan tung som bly
faller konstant ur handen
Av rörelse syns inget spår
ögonlocken gör ridå
Otyglad kraft utan riktning far som en präriebrand genom kroppen
Nervsystemet på overload
Smärtförnimmelsens kontrollpanel blinkar rött
Muskelverksamheten saktar in
Katatonin infinner sig
Andningen nästan upphör
Över ansiktet ansiktet
Jag vill inte se
att någon ska se




Fri vers (Fri form) av Karl den store
Läst 509 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-05 00:25



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Skriv ut, lås inte in.
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Karl den store
Karl den store