Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tjejer är som dom är
på gott och ont
tur att dom finns och kan vara till glädje
ibland




EN LESSEN TJEJ

Jag har så svårt att gå förbi en lessen tjej.
En tjej ska va glad.
Det bara är så. För mej.

Någon gång får jag göra en lessen tjej glad.

Att se hennes leende stråla igen
är en otrolig belöning.

Nästan lika bra
som det knull som hon skulle ha föreslagit
som tack för att jag var god mot henne.
Men som hon glömde bort att erbjuda.

Förmodligen har hon ännu inte nått
den punkt
där hennes längtan är
att göra en kille riktigt glad
på ett trovärdigt sätt.

En tjej ska va glad.
Det bara är så.
Hennes läppar ska dras isär
till ett underbart leende.

Det är då jag blir nöjd.
Och glad!

 

/din lycksele




Fri vers av lycksele
Läst 595 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-05 01:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Och jag som fått för mig att tjejsare och pajsare vore människor...
2021-10-23

  Mats Henricson
HEHEHEHE ! Hoppas att de fattar "piken fast den var fin" !!!
2010-10-08

    ej medlem längre
Underbar!
2010-10-06

  Suzy med punkterna
Jo nog är vi som vi är...på både gott och ont.
Tjusig text på många vis.
2010-10-06

  blaite
Underbart
2010-10-05

  queenia
funderar på ordvalet läppar..

och din syn på kvinnors lust

*ros* Q.
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

lycksele
lycksele