Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för tre kalla gram


det lämpligaste
och av alla dem jag möter
känner jag bara en


knarkpengar eller inte
knarkpengar


vagnarna vagnarna vagnarna
han rusar och byter håll


han blåser löv
det är ett jobb.


jag tänker på alla skor
på alla skor man har haft

det finns en man
som somnar på tuben
han har ett slitigt arbete
kanske i butik
eller så hatar han
sitt eget liv.


de med barnen
de som ger bort
sina egna liv.
är de glada
är de det.



kvällsvägen
jag svimmar
på en fin klubb


hon designar
kläder för under
svarta vita svarta vita
rockar kalsonger
sådana hipsters
köper shots till alla
i laget i laget i laget
runt bordet jag fryser


de som har ett möte
de som har det runt bordet
solen har fått bråttom
och vill ner ner ner ner
och sova.




det lämpligaste
och av alla dem jag möter
känner jag ingenting.








Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 519 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-10-10 19:19



Bookmark and Share


  peppermint
Den berörde mig in till benet… Du verkar skriva mycket bra, det här är nog en av de bästa jag läst sedan jag reggade mig här…
2014-07-06

  Shininkagemusha
En märklig text som kröp innanför huden. Bilderna landar insektslikt. Jag gillar det.
2010-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP