Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Johan



Berätta dina innersta hemligheter och

jag kommer att känna dem alla ...




Fri vers av Vildand VIP
Läst 626 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-05 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real