Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så gott att sån finns...

Vänskapen är trappsteget
till glädje och harmoni
utan den hur skulle
då livet för en bli...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-10-05 11:12



Bookmark and Share


  Havsbris

# (")~(")_,--""-./)
.# ; , , `; .,_ -`.)_
# ( ♥ _, ),__#) __#)
♥.-****************-
2010-10-10

  lycksele
Hej Ewa.
Det var länge sen, oss gamlingar emellan.

Det är som i den reklamfilmen
för chips:
"Var är alla brudarna?"
"Har ni fest eller?"
... och så är alla sexiga och gulliga brudar hemma hos den dära killen som har chips att bjuda på. Medans övriga gänget undrar vad fan brudarna håller hus och sysslar med.

En bra vän i vänskap:
- alla snackar om det
- alla undrar var vännen finns
- ingen vill bjuda på sig
- ingen vill fatta just den vännen som saknas är du själv
Varför snåla med potatischipsen?
"Har ni en fest
... eller?"

Det är lite konstigt med alla brudarna.
Dom brukar finnas där nån har öppnat sin chipspåse.
Det finns alltså ingen stackars rättvisa här i världen.
Varför ska en ha alla brudarna?
2010-10-07

  Mr Lindemann VIP
Jag ansert att denna texten uttrycker något väsentligt, som varje ärbar man och kvinna bör ta till sig och bevara i sitt innersta så, vaddå, undrar ni?
Jo, det att odla vänner som man vårdar en krukväxt
ömt och ledigt och ge vänskapen växtnäring då och då, samt vattna den med närhet och prata lite ibland med vännerna
2010-10-05

  ULJO
Utan vänskap ingen glädje. Så fint du skaldar.
2010-10-05

  En strimma av guld
Dagens bokmärke. Detta skriver jag också under på.
2010-10-05

    ej medlem längre
Jag instämmer helt och fullt!!!

/Ann
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt