nattens demoner

har lämnat mig

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattens demoner

har lämnat mig




svettig trött och morgonförvirrad

funderar jag kring

vad som hände...

 

~~~


den ene tog den andre

för att synas och höras

bättre


och den tredje trodde sig vara

bäst


den andre dog i skamm


dem slogs i drömmen

om gunsten min

som förlorades för

längesedan


jag var där

mitt i drömmen

såg och hörde

kände längtans

vanmakt och raseri

i deras kroppar


.. jag lämnade

drömmen, gick in i en

annan. Där lugnet bor.


där stod du.

med hornen så käckt på svaj

med svansen dinglande

och ringlande längs med benet.


ja där står du

varmt leende och säger

välkommen min sköna

till mitt paradis

som lever sitt egna liv!

 

 




Fri vers av queenia
Läst 705 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-10-06 11:23



Bookmark and Share


  Tobisgrissla
Grym! Jag lyfter på hatten!
2011-07-14

  Anya VIP
Fin skildring med symbolik.
2010-10-08

  Nina Nightwish
Like:)
2010-10-07

  Bloodloss
Mitt paradis är ditt :-) - och du äger mig, med svans, horn och allt ... Underbart skrivet som vanligt!!
2010-10-06

  Lars E Jönsson
När din bok utkommer köper jag den..........demonerna var hos mej därför du slapp dem hela natten
2010-10-06

  LenaJohansson VIP
bra...
2010-10-06
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia