Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltid bortom gott och ont


det var inte att jag inte ville berätta
eller att du inte skulle veta

det var inte pojken som gav upp
eller flickan som tappade all färg

det var inte nyckelpigorna
som spred sig som fläckar
över bordsduken

det var inte att månen aldrig gick ner
eller ytterdörren begravd i de röda löven

det var inte det
eller det

det var inte att ingen trodde på hjulet
eller att alla trodde på galna män

det var inte barnen utan ljud
eller kvinnorna utan rösträtt
som tystnade

det var inte havets upprepningstvång
eller andankes avsaknad av navel

det var inte ens att orden fick panik
över att inte kunna måla fler vingar

det var inte det
eller du




Fri vers av ljudit
Läst 416 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-06 13:41



Bookmark and Share


  ljudit
♪ ♫ ♪
2010-10-06
  > Nästa text
< Föregående

ljudit
ljudit