Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din själ är som en schweizerost

Det finns hål i din själ
Hål som kanske aldrig läker
eller hål som alltid har funnits där
Hålen gör att själen har svårt att hålla ihop
och den läcker ut
Tomt blir kvar och ointressant
Det smärtar mig
för dig




Fri vers av Z dotter
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-06 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Z dotter
Z dotter