Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intution

Intution,
Ett viktigt ord
Jag glömmer det ofta
LITA PÅ DIN INTUTION
Magkänslan
Så länge jag tvivlar
och känner mig osäker
är min intution min bästa vän
Du svek mig igen
Lögner
Jag är så trött på lögner
Bortförklaringar
Det gör ont
Förstår du hur ont det gör?
Jag önskar ibland att min intution svek mig
Att jag hade fel
men nej
Nu sitter jag här igen
överbevisad
Ledsen
Besviken
Arg
Intution
Hon heter så
Min bästa vän




Fri vers av Charly
Läst 469 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-07 00:22



Bookmark and Share


  ~Hope~
Det beror på vem som styr vår magkänlsa..? Du eller rädslan?
2010-10-08

  Anna*
Må vi lära oss att lita på henne i alla lägen =0)
2010-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly