Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänta du bara

Han säger:

Bjud inte upp till dans om du inte kan dansa

TRO FAN ATT JAG SKA DANSA!!!




Fri vers av Charly
Läst 485 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-07 00:32



Bookmark and Share


  ~Hope~
Dansa på bejbi =)
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly