Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kladd ska tas bort men detta är en dagbok idag.


Nej

Ensamhet

eller sällskapssjuka

eller förvirring

-den vanliga


Can\'t stand it!




Fri vers av Bex
Läst 384 gånger
Publicerad 2005-11-26 19:53



Bookmark and Share


  ForeignFragments
Do you hate it in others? or in yourself
2005-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Bex
Bex