Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första sången.




Det varmaste

 

vet du
ett par armar omkring dig
kan vara det varmaste
och min midja
var nog till
för dina

de kan få
bo där

det kan jag
leva med




Fri vers av Zandra Flygh
Läst 529 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-07 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zandra Flygh
Zandra Flygh