Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskansvärt

Vem skall jag älska?
ett tomrum fylls av bilder -

därför älskar jag flodens
strömmande vatten:

därför älskar jag himlens
flyende skyar

ett moln
en mås
ett minne




Fri vers av vera gade VIP
Läst 570 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-07 09:03

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Så många ord som fyller floders glanshet. Dina ord smeker varmt. Vackert!/B
2010-11-07

    ej medlem längre
Ett tomrum fylls av bilder - säger mycket, tycker jag.
( Och tack för gratisreklamen :) )
2010-10-07
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP