Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här

 

 

 

sparka hasa pulsa vada

sparka prassel i varenda steg

solgula, oranga, brandgula, bruna

grönt som bryter av

mot det svarta och kala

ovanför grenarna

en regntung grå himmel

men på marken lyser solar

tusen solar rakt igenom mig

min kropp är ett enda leende

 

Det här är frihet.


syret som fyller mina lungor

inga tankar, bara klarhet

en känsla av oändlighet

en värld så stor som

öppnar sin famn

och omsluter mig

helt

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Niara
Läst 355 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-07 14:55



Bookmark and Share


  Let it go VIP
strålande, som ett litet barn kastar jag mig i din lövhög och öser löven och allt det vackra du förmedlar över mig, om och om igen, tack
2012-05-08

  jagärmonstret
fantastisk rytm!
2011-05-27

  Prins Hatt Under Orden
Du gav mig en härlig känsla! :)
2011-04-28

  Sakrecoer
hösten är också min vår! i alla fall kärleksmässigt! :) jag gillar verkligen att du döpte den som du gjorde just därför. den där lite ovillkårliga "nu" känslan som är så kopplad med "här"
2011-04-11

  En strimma av guld
Det är också en lyckoruskänsla.
2010-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Niara
Niara