Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försök att tala sanning

 

 

 

jag är inte rädd för mörkret

det kan komma nu

svepa in mig i dimman,

tyngden och tystnaden

som följer med

allt det

svarta

Jag ger efter

släpper kampen

behöver inga ljus

här

 

är

 

inte

rädd

vilar

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Niara
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-07 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niara
Niara