Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid Strömmen



Kunde jag bara gråta
några pärltårar -
att fälla i det strömmande vattnet
från bron
där måsar och änder dyker
och finner -
då skulle de få pryda min vindhatt!




Fri vers av vera gade VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-07 17:20

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  vera gade VIP
" några pärltårar"
fast kul tanke med en mås i hatten!
2010-10-08

  Gunnel Eriksson VIP
Vilka "de" på sista raden?
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP