Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självvald idioti


nej, nej nej
det var inte så här det skulle gå
det var inte så här jag hade bestämt
det var inte så här det var planerat

nej, nej, nej
nu får du sluta
nu får du flytta ut ur min skalle
den platsen var inte till uthyrning

du var en rolig lekkamrat
det var allt
nåt annat var det aldrig tal om
din och min kropp hade ett avtal
det var deras grej okej
det var inte menat
att jag skulle dumstirra på fbchattens gröna lampor på det här sättet
det var inte menat
att jag skulle ta upp moblien ur fickan varannan minut
för att se om du hade messat

nej
nu har det blivit nåt missförstånd här
det var inte så här det skulle bli
det var inte så här det skulle gå till

men det var väl själva fan
att dina ögon ska va så satans sugande
att ditt leende ska va så jävla hypnotiskt
det va väl själva fan
att min tankeförmåga upphör
och att mina knän viker sig av matthet
typ jämt, typ nu
fast du inte ens är här

men det var väl själva fan
att du säger de sötaste saker
att du visar dig vara en tänkande människa
det var väl själva fan
att du får mig att må så bra
att glädjebubbel sprider sig i kroppen
typ jämt, typ nu
fast du inte ens är här

det var väl själva fan
att du säger nej
att du inte vill
för fast jag älskar andra är ingen som du
och jag ljuger inte
jag går inte bakom någons rygg
och jag vill ha dig
jag vill ha dig
typ jämt, typ nu

men du är inte här





Fri vers (Fri form) av Karl den store
Läst 504 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-10-07 19:22



Bookmark and Share


    vilgot hellros
snyggt
2010-10-19

  aol
suverän klockren skrift
2010-10-14

    ej medlem längre
Klockren! bokmärkes!
2010-10-08

  Nina Nightwish
Suverän text, bravo!
2010-10-08

  Robert Almgren VIP
Been there!
2010-10-08

  lycksele
Hej kalle.

hörru,
försök å tänk på nåt annat
de' där du har åkt på
låter så ini helvetes
läskigt jobbit
2010-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Karl den store
Karl den store