Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5 - 7 - 5

 

(titta på tv-nyheterna)




om man kan förstå motgången

 

 

 

 

blir den snarare;

erfarenhet - studenten

 

lös upp aftonen

 

 




Bunden vers (Haiku) av wayward - taiga
Läst 215 gånger
Publicerad 2010-10-07 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga