Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och var min nådiga




Låt ditt Ansikte lysa över Mig

.... eller under Mig




Fri vers av lycksele
Läst 469 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-08 08:30



Bookmark and Share


  poetryGirl
fyndigt
2010-10-08

  lycksele
Precis, Suzy
Det var inte så jag tänkte från början, för idén bara kom. Men ju mer jag tänkt på det desto mer ser jag bara hennes lyckliga ansikte oavsett om det är över eller under.
2010-10-08

  Suzy med punkterna
Så länge det lyser så finns glädjen...oavsett om det är över eller under.
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

lycksele
lycksele