Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mjukna

 

 

 

 

mjukna

fall

släpp ditt

krampaktiga tag om kanterna

och låt allting falla inåt

säcka ihop

kapsejsa

 

mjukna

 

 

annars blir det bara

ett hårt skal

en fasad

och tomhet kvar

bara smärta

ingen kraft till kärleken

 

 


mjukna

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Niara
Läst 334 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-08 10:46



Bookmark and Share


  Let it go VIP
Sanna kloka ord. Ska man gå vidare måste man släppa taget, men det kan vara svårt, mycket svårt. Bravo på dig!
2012-05-08

  Prins Hatt Under Orden
Mycket vackert! Jag vill mjukna. Gillade verkligen diktens form.
2011-04-28

  La Magnólia VIP
Mycket vackert .. och sant ...
2011-04-19

  Niclas Petersson VIP
Åh, den här var jättefin.
Att våga släppa taget är stort.
Gillar. Mycket.
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Niara
Niara