Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att gå utanför stillhetens korridorer


Men friheten ville något annat
den där orörligheten
ogörligheten

olängtad stod den där
och ville mina fötter
som om andetagen måste leta sig
ogådda

Tänkte bitterheten?
som en suck av smuts

nej

friheten
den som ville något annat
visste

och leendet skrattade sin tystnad över den vindstilla spegeln





.....




Fri vers av korpfjäder
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-08 13:33



Bookmark and Share


  Cadena
"som om andetagen måste leta sig ogådda"

.....

friheten
den som ville något annat
visste"

Stor visdom i det!
2010-10-08

  Carola Zettergren
Åååå, så bra säger jag bara, applåders applåder och tack för denna!
2010-10-08

    glasa VIP
vilket älskligt underbart skratt
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder