Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min tillitsbrist till andra människor grundlades tidigt och är nog sår som aldrig går att laga fullt ut.


Min lilla docka

Varsamt slingrar sig
en knubbig liten arm
runt älsklingsdockan

Tick Tack klockan slår

rosa liten tumme
munnen når

Tick Tack

tryggt vaggas hon till ro

Tick Tack

men hör... Tick Tack
nu slår klockan... full igen

Tick Tack

uppmaningen hon hör
stackars lilla nickedocka

nu är det natt natt
och Svarta Natten blev nu
hennes dag

Tick Tack tiden går

med för evigt
oläkta sår





Fri vers av Tothem
Läst 417 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-08 15:45



Bookmark and Share


    Mejja
*kram*
Vet.
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Tothem
Tothem