Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

något som är




Tiden

 

 

 

är ett löv
fråglöst
dina nyanser av rött
i formen


och allt är ro

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Söder
Läst 616 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-08 22:40



Bookmark and Share


  am
du tillför alltid någonting, en känsla eller ett tillstånd. dina dikter har en tendens att gå djupare för varje gång man läser om dem.
otroligt bra.
2010-10-09

    ej medlem längre
vila, samförstånd med det som är, och runtomkring. galant!
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Söder
Söder