Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugn

Din hand gömmer

tusen minnen

lämnar spår

bildar mönster

och jag vill tyda alla

 

Dina ögon

gör en vacker stad

av ruiner

 

speciellt mina

 

jag vilar

i din ögonvrå, hela natten

 

Din famn

rymmer en hel värld

 

även mig

 

Jag stannar hos dig

 




Fri vers av Tillbringaren
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-08 23:59



Bookmark and Share


  yta
Så vacker!!
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren