Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=Ts19Nn-xyGs


Diamant

Stunden den magiska känslan

mitt hjärta öppnades

jag bara lät mig känna

det jag kände


Kommer att bära med mig

minnet i mitt innersta

som en diamant

så värdefullt




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 497 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-10-09 11:07



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Precis så.
Gillar.
2010-10-12

  Patrik Orion Sten
Härliga rader! Det finns gyllene tillfällen!
2010-10-09

  issac.a.m
Helt Underbart..
2010-10-09

    ej medlem längre
Vackert skrivet!

Tycker speciellt mycket om:

"mitt hjärta öppnades

jag bara lät mig känna

det jag kände"

/Ann
2010-10-09

  Bibbi VIP
Underbart.
2010-10-09

  Quasimodo
Fint så för att vara ett i och med känslan, hängivet!!
2010-10-09

  Suzy med punkterna
Vackert sparat i ditt hjärta.
Fint skaldat
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld