Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sociala dilemmat

Det är inte att någon har något emot dig…egentligen.

Du är inte bortvald, bara inte utvald.

När du pratar måste du anpassa det du säger till samtalsämnet,

det är inte samtalsämnet som skiftar och formas med det du säger.


Du får alltid höra nyheter i efterhand.

Höra på måndagen, om en fest som planerades i torsdags.

Ett uteställe för innemänniskor.

Och du ska veta att du inte är utestängd, du är bara inte innesluten.


Inte bortglömd, bara inte eftersökt.

Eller kanske förresten…just det.




Fri vers av Attimi
Läst 388 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-09 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi