Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någon var olycklig en natt






på bänken vid stationen.
klockan ovanför slog tre
natten låg som atmosfärer
kring våra tankar

taxibilar åkte förbi


dagssländorna klippte med vingarna en sista gång
försvann bort över perongen
du viskade liv med krampaktiga andetag
jag såg rosa himlar speglas i asfalten


någon har klottrat sitt namn i betong
någon var olycklig en natt
vi fyllde staden med ljud
de ekade

vi behövde inte säga mer






Fri vers av sårosa
Läst 424 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-09 16:34



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Fin stämning. Håller verkligen med om att du fångat melankolin.
Gillar. Mycket.
2010-10-10

  Smultris
det här är alldeles underbart skrivet... jag kan känna doften av asfalt om natten med regnet nära... melankoli i kärlekskombination...
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

sårosa