Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2008.....


Lätta vingslag.....






Lätta vingslag
mot fuktig hud
i varm ljusblek sommarnatt

kåta myggkvinnor
klädda i svart
knullar viskande
varsamt
mina bultande vener




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 620 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-09 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP