Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmare

Närmar mig

snuddar vid dig

tänker på dig nu

 

när ska vi

 

När

 




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-10 23:03



Bookmark and Share


  kir
fin!
2010-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP