Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lunchbordet

De dofter
som inte väcker minnen
räknas inte

De stunder
med mat i munnen
smakar

Allt det som berättas
påminner om tidigare
väcker det som slumrat
sedan senaste gången

längtan efter
det sälta
beska
syrliga
och fylliga

hungrig vandrar magen hem
från lunchbordets berättelser




Fri vers av AndersN
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-10 00:12



Bookmark and Share


    snöö
Den här texten känns på ett vemodigt sorligt sätt, jag får mina bilder. Tycker om texten även om den gör ont.
2011-03-25
  > Nästa text
< Föregående

AndersN
AndersN