Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprickor




Jag behandlar dem, så som du behandlade mig.

Du behandlar ingen, så som som jag behandlar dig.

Är det en gåva eller rent av ett gott hjärta så säg ..



Men du skall skåda mitt höga huvud över den raka rygg.


Som handlar livet ärligt och tryggt.




Fri vers av Broder Jakob
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-11 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob