Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Copycat heartbreaker

Du kväver min glädje och tar av min tid
Oförtjänt och meningslöst

Jag hatar att känna mig svag och sekundär
Min självbild är stukad och desorienterad

Jag ska ingravera min kropp med bevis
så att jag undgår att upprepa dåraktiga fadäser

Odla en stenhård rustning för alla väder
och slippa känslor, what so ever

Hänsynslöst bränna och minera andras terräng
Utan en endaste stund av eftertanke
Precis som du, och hon före dig




Fri vers av Z dotter
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-11 19:05



Bookmark and Share


  firefire
jättebra skrivet,får en känsla av svek och att du vill bli lika kall och hänsynslös,men jag tror inte du kan det,dina ord vittnar om att du är en bättre,varmare människa än så! Och jag hoppas du får den kärlek du förtjänar (om du inte redan har den! )
2010-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Z dotter
Z dotter