Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt oss drömma en stund till


kom ta min hand i din
låt oss drömma oss bort till en annan tid

kom låt oss glömma världen omkring
vi är inte unga så länge till

kan vi inte bara ligga här och andas
alldeles för nära

så att inga måsten ryms

och lyssna till varandras tankar
som kanske får plats när världen stannar till

vi kan skratta åt alla dem som tappat tron
det hade vi också gjort

om vi varit som dem

men det är vi inte
vi är här och nu

och vi kan göra vad vi vill

kom låt oss ta lite risker
vi kan bygga ett luftslott med våra bara händer

och bosätta oss vid horisontens slut

långt från alla städer
där trädens färger alltid bleknar för fort

och där dessa människor bara blir gråare
för varje ord

jag vet att ingenting varar för evigt
jag är inte naiv

men låt oss för en stund tro att vi aldrig ska dö
att vi kan ligga här till tidens slut

och leva på varandras andetag
i alla fall till luften tagit slut

kom låt mig hålla din hand
bara en liten stund till

jag är så rädd att sluta drömma
om jag släpper




Fri vers av alldamageinside
Läst 562 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-11 20:23



Bookmark and Share


  aol
underbar poesi som är så vacker ömt snuddar du som fjärilens vingeslag
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

alldamageinside
alldamageinside