Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När bågen brast



när bågen brast
lade strängen sig till vila

när bågen brast
vandrade rådjuret hem

när bågen brast fanns
det intet att försvara











Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 667 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-10-12 20:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tycker om,
när rådjuret går vinnande ur
2012-06-03

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker
När försvaret läggs åt sidan
är hjärtat öppet för livets glädje
2011-02-20

    © Birgitta Wäppling VIP
Precis så.

Tänkvärd dikt, som väcker frågor och som uppmuntrar till tankar.
2011-01-30

  La Magnólia VIP
Mycket vacker!
2011-01-06

  Daniel_78 VIP
att slippa försvara något är att själv sänka gardet

när bågen brast sköljde himlens färger över jorden
2010-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist