Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett regn av löv

Går i ett regn av löv

Kysser värmen farväl
Hälsar kylan välkommen

Solen förstärker det gula
det vackra och den friska luften

går i ett regn av löv
Går vintern till mötes




Fri vers av Therés
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-12 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!