Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pussel av poesi




skira blad av glas
är mitt papper

du rider in, skakar om
igen

mitt hjärta


skör skriver jag
rena blanka blad

omfamnar ett hjärta
igen

mitt skal



vem är där, ser till mig, du
över tid och rum brottas den mest vågade kärlek



i saften av rosens blad
skönjer

sirliga skrifter, en gång

kyssta av en djupare
känsla


dechiffrerad
klargjord

ett pussel av poesi
mitt i mitt mörkaste

du lös in







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 1270 gånger och applåderad av 52 personer
Publicerad 2010-10-12 22:16



Bookmark and Share


  Henning Hson
Så bra. Tummen upp!
2016-02-23

  Marlboroman/Hg VIP
"skira blad av glas
är mitt papper"
---
Egentligen behövde du inte skriva mer....
Gripande fångat!
2011-09-15

    Birgersdotter VIP
Tycker om den..bra skrivet
2011-08-23

  aol
verklien så bra skaldat,
2011-04-18

  Linda CH VIP
Mycket snyggt! Gillar mycket...
2011-02-24

  Anton the poet
snyggt!
2011-01-30

  blåljus
Fantastisk! kärlekens kärna
2011-01-27

  F.
Helt suverän. Du har sannerligen talang.
2011-01-27

    ej medlem längre
otroligt bra, fin känsla.
Fångade mig!
2010-12-16

    vilgot hellros
fin
2010-10-25

  Anya VIP
Vackert...
2010-10-13

  lisa"puzzle"svensson
så underbart fin denna!
2010-10-13

  Anders Perols
Strålande! Bland det bästa jag läst av dig.
2010-10-13

  Svartsilver
väldigt vackert.
2010-10-12

  Gawain VIP
Fantastiskt fint. Mycket fantastiskt.
2010-10-12

  Niclas Petersson VIP
Alldeles lysande.
Gillar. Mycket.
Sparas
2010-10-12
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP