Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syster Sol





i en evighetsväntan
jag här står

väntandes


längtandes


Sol
värm mina frusna lungor

Vind
fläkta min bekymmersfyllda panna

Fantasi
spela ett spratt med min verklighet




Fri vers (Fri form) av Postgård
Läst 609 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-10-13 08:37



Bookmark and Share


  aol
verkligen fin,
2010-10-15

    vilgot hellros
jättefin hörrududu!
2010-10-14

    vilgot hellros
jättefin hörrududu!
2010-10-14

  prinscess VIP
mycket fint
2010-10-14

  poetryGirl
fin
2010-10-13

  Lars E Jönsson
fantasi är härligt att ha i denna frusna verklighet *ros*
2010-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Postgård
Postgård

Mina favoriter
Sotare
I mig