Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
samvetsbrottning


Straffet

Jag gjorde det igen
fyyy mig

Jag slår piskan på ryggen
skriker ut min smärta

Du närmar dig
jag fjärmar mig

Du frågar
men får inget svar

Mitt samvete är svart
med tårar av blod

Står framför altaret
med yxan beredd

För att straffa mig
offrar jag dig




Fri vers av Annica Ström Kvarnström
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-13 10:05



Bookmark and Share


  Isak VIP
Det högsta priset kärlek kan kosta. Vackert, mamma.
2010-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Annica Ström Kvarnström
Annica Ström Kvarnström