Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsättning på morgonfilosofi


Beställningslista


Jag vill
springa som en springbock,
hoppa, skutta som en hare,
flyga, kvittra, sjunga,
dyka, plaska, simma,
krypa platt på magen,
vissla, väsa, sno omkring.
Jag vill
LEVA




Fri vers av vera gade VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-14 15:08

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Rachel Roth
härligt med viljan som finns där
i längtan efter skutt och liv

finns livsglädjen, även om i bara tanken
2010-10-14

    ej medlem längre
Jag har inte sprungit sedan i somras, men hoppet lever än ...
2010-10-14

  Gunnel Eriksson VIP
Vem vill inte det. Man får
göra det som går att göra.
Väl formulerat.
2010-10-14
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP