Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ädlaste konst





Hjärtat formar

den ömmaste tanke

så fylld med kärlek.


Längtan

Saknad


När våra själar

får vidröra varandra.


Skapar vi den vackraste

konst jag upplevt.


Röd

Varm

Öm


Så vacker kärleken är

när den talar samma tysta språk

med den man har förälskat sig i.




Fri vers av JLindh
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-15 12:29



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Mmmm, det är då det blir den allra vackraste av kärlekar. Så underbart poetat!! Mjukt, sinnligt & vackert.
2010-10-15

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert. =)
2010-10-15
  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh