Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på tal om inget och all oror


smärtan kommer som en blixt
som inte dödar
skriker på hjälp
men ingen hör en dåres ljud

oron sprider sej i kroppen
anfall på G
ropar hjärnan

hur länge

vet ej säger hjärnan
för han vet aldrig nåt
och han har utbildning
men i vad berättar han inte

piller.........nej
flaskan.....nej
oro...........ja

nu vet jag vägen till helvetet
men berättar inte var den går








Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-15 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson