Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska





Älska dig som krigaren älskar svärdet.

Älska henne så som poeten älskar bläcket.

Älska han så som barnet älskar täcket.

Älska oss vackert som tigerns ränder.

Älska dem skarpt som hajens tänder.

Älska friheten som flyktingarna älskar sina hemländer.

Älska som boxaren älskar sina händer.


Och älska mig som havet älskar sina stränder ...




Fri vers av Broder Jakob
Läst 389 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-15 15:15



Bookmark and Share


  Octavia
Fina motsatser.
2010-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob