Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhetsbevis





Efter alltför många


felriktade ömhetsbevis


hamnade jag till slut


på sjukhus oj pappa


kom förbi och gav mig


en knallrosa jättekanin


och mina blåmärken var


plötsligt borta liksom





Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 498 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-10-15 15:51



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
detta är kanon, tycker jag. träffsäkert
2010-11-01

    Tea Alex VIP
Åhhhhh...!
2010-10-29

  jacqueline
som alltid; dina ord är fina och mjuka på ytan tills man i djupet får en riktig smäll på käften...
2010-10-16

  Line W
Starka ord, starka känslor.. skitbra
2010-10-16

  lisa"puzzle"svensson
känns...
2010-10-15

  Nina Nightwish
Den satt som en spik i hjärtat...
2010-10-15

  Postgård
Svartsilver har så rätt i sin kommentar
och det är så jäkla fel. men också så rätt.

du printar det jäkligt skarpt här.
2010-10-15

  Svartsilver
så fort lite ömhet kommer , vill ett barn sudda bort allt ont, det e deras överlevnad.
2010-10-15

  rundgångbalansochgungning
great
2010-10-15
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite