Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yippie Ki-Yay motherfucker

Sömnburen anatomi som jag medvetet skiter i, asfasi, påtvingad personkemi (men glömmer ändå inte att Han och jag en gång var vi), ekande ord ord ord, likt dagens första snö och tjälens jord, barmhärtighetsmord i kaffet på ett dukat bord.
Känner inte riktigt hur jag ska må, försöker att förstå om jag borde stanna här, eller bara gå till sängs med en KK. Accepterar inte att jag ej är två, men ignorerar att du hoppfullt knackar på... Aaaah, sluta prata, gnata, tjata!
Ja, jag vet att jag har blivit en förbannande ragata, men tror du verkligen att jag vill tippa på tå och vara söt så som du hoppas på?
Jag vill inte komma i första hand, inte ta promenad längs någon vacker strand, vi är för fan i Norrland, och här snöar det nu. Klockan halv sju, och dejten känns som en arbetsintervju.. Vad vill du veta? Att jag har brustit mitt itu, jag jag ej är redo för att leva här och nu? Stopp, jag kan inte le och ge dig det du hoppats på, ta min kropp eller drick upp din kaffekopp så vi kan gå. Förstå mig rätt, det är inte ditt sätt att vara, men jag vill ändå inte förklara hur jag passerat bäst-före-tid när hjärtat blev en förbrukningsvara.




Fri vers av Elin Brändström
Läst 298 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-15 17:18



Bookmark and Share


  Uppnerhögervänster
Bra där, vilket flyt! Och snyggt rimmat, inte ett nödrim så långt ögat nåt, språket känns så lätt och naturligt. Bra jobbat!
2010-10-19

  lisa"puzzle"svensson
så himla bra den här!
2010-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Elin Brändström
Elin Brändström