Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

val

 

du väljer lögn
framför sanning
ord framför
handling...

din fantasi
är att slippa
välja...

i din fantasi
har du 

a l l t

 

du förlorar...

 

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 285 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-16 09:45



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Oj oj oj.............super bra
2010-10-16

  lisa"puzzle"svensson
Klarsyn, ett bokmärke detta!
2010-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo