Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanka


Vid Mellan-juten

I stenrösbacken:
höstsol bakom grantoppar -
mötte jag älgkon.

Beredd i strandkantens vass
ekan med åror och nät.




Bunden vers (Tanka) av vera gade VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-16 10:22

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Fin bild som Du målar upp i dessa rader .....inlevelsefull ....
2010-10-17

  Joakim Södersten
Fina bilder, jag har varit där :)
2010-10-16
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP