Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vågor I




de slår som tårar mot ögonlocken
bränner likt eldar
grusvägar vi garvar oss genom

vinden
den blåser upp under huden


biter sig fast
kyler hjärtan vi glömt vi hade


slår vågor av tårar mot ögonlocken




Fri vers av sårosa
Läst 364 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-16 13:39



Bookmark and Share


  Baystream
Dessa hårda tårar. Fina tankar blir till fin dikt.
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

sårosa