Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brooken Heart?

Mitt smink går så lätt att tvätta bort när tårarna rinner.
Men att glömma hur du sårat mig och det faktum att du inte kom.
Det kommer nog aldrig att rinna av.




Fri vers av Elisabeth Johansson
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-16 16:56



Bookmark and Share


  Armo
Med så få ord beskriver du en värld av känslor.. Sagt det förut och säger det igen, din själ är så mkt äldre än vad du är.
2012-09-02

  LassO
svikenhet svider,vackert skrivet
2010-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Johansson
Elisabeth Johansson