Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖST




Löven dansar av träden,
till vindens och kvistarnas fiol.

Ett adjö i färger ut av den milda sol.


Den stenhårda gata
är nu bäddad av lövens rester.

Så vackert klär dem dagen i fager nyans.

En dans i takt med vinden och dess
fyllda färgernas glans.


Jag behöver ingen tröst.

För solen och den sprucknas röst.

Värmer mitt ärrade bröst.

Jag river den grå stenmuren framför himlen.

Det här är livets, lövens och min …


Sista stunds höst.




Fri vers av Broder Jakob
Läst 393 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-10-16 19:22



Bookmark and Share


  M.B
Gillar den här starkt mycket !:)
2010-10-17

  Bibbi VIP
Gillar denna skarpt.
2010-10-17

  Charlie Ekvall
Tack, alltid lika roligt när du skriver en ny text! Alltid lika bra! Du är super!
2010-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob